Daisypath - Anniversary

Monday, December 26, 2011

... (Tak Tahu Tajuk yg Sesuai.. Maaf!)

assalamualaikum...

hari ni hari isnin, esok dah keje.. walaupun cuti mula hari khamis sampai isnin, 5 hari tapi rasa macam tak cukup lak... huhu.. sebab sabtu dan ahad pegi ke walimah sepupu saya di johor bahru.. hari ini perlu pulang awal kerana ada taklimat untuk pindah hospital petang ni... tak faham kenapa buat masa cuti ni... ish3...

habis cuti saya.... lepas pindah hospital baru yg akan beroperasi 24 jam, pasti lagi susah dapat cuti... lagi staff sikit... teruklah! bosan hidup bekerja ini... seperti berada dalam satu dunia je.. tak macam di kampus, semua ada.... belajar dalam kelas, jalanan ataupun di mana-mana saja... 

ye, mungkin saya yang salah sebab saya yang tak mencari... berada di luar perlukan banyak kekuatan diri dan semangat.. kalau tak, hanyutlah... tapi persekitaran pun main peranan... jika masyarakat sekelilingnya membudayakan ilmu, maka ilmu ada di mana-mana... seperti di Shah Alam sebab kawan saya bila pulang ke sana, pasti ada saja program keilmuan yang dia pergi.. jeles betul... hmm, mungkin saya lupa yang saya berada di Johor... hahahha... tak rela i!!! kahkahkah.... ubah!

oh, minggu ni ibu saya buat kek keju tiramitsu... tapi saya tak take part kali... sebab konon2nya menghargai masa cuti yang sebenarnya 2 hari je (khamis dan jumaat).. heheh... nway, syabas untuk ibu saya sebab kek agak menjadi walaupun baru kali pertama cuba.. hehe... sedap tau! err, saya pun akan buat gak tapi... nanti la... hohoho...



maaflah sebab background sangat pelik.. huhuhu...

wasalam!

No comments:

Post a Comment